Tel.: 092/77 89 50
Contact
Geen zorgen meer over strijk en kuiswerk! Poets- en strijkcentrale Coppens zorgt voor de juiste huishoudhulp met dienstencheques.

Dienstenchequebedrijf Zelzate selecteert voor u een poets-of strijkhulp met dienstencheques. Eenvoudig en goedkoop!

Gun uzelf en uw gezin de tijd die u verdient en leg uw strijk en kuiswerk in de handen van een professionele partner zoals poets- en strijkcentrale Coppens in Zelzate. Bij ons hoeft u zich nooit meer ongerust te maken over uw huishouden, want wij selecteren voor u de huishoudhulp die bij u past. Zo kan u meer tijd maken voor de belangrijke dingen in het leven!

Dienstenchequebedrijf Coppens in Zelzate bezorgt u snel een poetshulp en dat elke weekdag van 7u30 tot 18u. Geen zorgen meer aan uw hoofd dus en dat voor een minimale prijs. Wij werken namelijk samen met professionele en zorgvuldig uitgekozen poetshulpen, die u betaalt met dienstencheques. Voor één dienstencheque betaalt u 8,50 euro per uur, maar na fiscale tussenkomst wordt dit slechts nog 5,95 euro per uur. Wanneer u nog niet over een gebruikersnummer voor dienstencheques beschikt, dient u  deze aan te vragen bij Sodexho. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van de RVA www.dienstencheques-rva.be of nog gemakkelijker: u kan uw dienstencheques ook aanvragen via ons!

Een huishoudhulp is perfect voor personen met een drukke job of een eigen baan. Ook voor mensen die wat ouder zijn of personen die moeilijk te been zijn, is het werken met één van onze ervaren poets- of strijkhulpen een geweldige oplossing. Ons personeel is steeds erg nauwkeurig en gemotiveerd. Uw woning en uw strijk zullen altijd met de grootste zorg behandeld worden.

Poets-en strijkcentrale Coppens zorgt voor de hulp die u nodig hebt in de regio Zelzate. Zowel voor poetshulpen als een strijkdienst bent u bij ons aan het juiste adres. U kan uw strijk zelf bij ons binnenbrengen of wij komen deze gratis ophalen. Aan u de keuze!

Ook als u nog een gebruikersnummers of dienstencheques moet aanvragen, kijken wij al eens graag in ons personeelsbestand welke poetshulp wij voor u kunnen inzetten. Zo bent u bij ons zeker van een snelle service!

De voordelen van poets-en strijkcentrale Coppens zetten we graag nog eens op een rij:

  • Eenvoudig en goedkoop met dienstencheques
  • Openingsuren: elke weekdag van 7u30 tot 18u (zaterdag en zondag zijn wij gesloten)
  • Professionele en gemotiveerde huishoudhulpen
  • Meer tijd voor uzelf en voor wat belangrijk is

Twijfel dus niet langer en contacteer ons voor meer informatie over dienstencheques of om een poetshulp vast te leggen!

Contacteer ons!092/77 89 50