Tel.: 092/77 89 50
Contact
Een drukke job of een eigen zaak? Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen en doe beroep op poets- en strijkcentrale Coppens in Zelzate voor een professionele huishoudhulp.

Poetscentrale Zelzate bezorgt u snel en goedkoop een professionele huishoudhulp

Neem meer tijd om te genieten of om aandacht te geven aan uw partner of kinderen in plaats van al uw kostbare vrije tijd in het huishouden te steken! Dit kan nu eenvoudig en goedkoop met dienstencheques.

Doe beroep op poetscentrale Coppens in Zelzate voor uw huishoudelijk werk. Een eenvoudige en goedkope manier om uw poetswerk uit te besteden. Hulp inroepen kan bij ons elke weekdag van 7u30 tot 18u. Geen zorgen meer aan uw hoofd dus en dat voor een minimale prijs. Wij werken namelijk samen met professionele en zorgvuldig uitgekozen poetshulpen, die u betaalt met dienstencheques. Voor één dienstencheque betaalt u 8,50 euro per uur, maar na fiscale tussenkomst slechts nog 5,95 euro per uur. Meer informatie hierover vindt u op de website van de RVA (www.dienstencheques-rva.be). Ook kan u via deze link alvast uw dienstencheques bestellen. Om het nog eenvoudiger te maken, bestellen wij uw dienstencheques voor u. Deze service verlenen wij gratis! Verder nemen wij terwijl u wacht alvast een kijkje in ons personeelsbestand om te kijken wie wij voor u beschikbaar hebben. Zo kunnen we u nog sneller van dienst zijn.

Naast poetshulp kan u ook met uw strijk bij ons terecht. U kan uw strijk zelf bij ons binnenbrengen of wij komen deze gratis ophalen. Aan u de keuze!

Wij zoeken steeds een hulp die aansluit bij uw voorkeuren, iemand waarmee het klikt. Ons personeel is steeds erg nauwkeurig en gemotiveerd. Uw woning en uw strijk zullen altijd met de grootste zorg behandeld worden.

De voordelen van poets-en strijkcentrale Coppens zetten we graag nog eens op een rij:

  • Eenvoudig en goedkoop met dienstencheques
  • Openingsuren: elke weekdag van 7u30 tot 18u (zaterdag en zondag zijn wij gesloten)
  • Professionele en gemotiveerde huishoudhulpen
  • Meer tijd voor uzelf en voor wat belangrijk is

Overtuigd? Begin dan meteen met de tijd te maken voor uzelf die u verdient en neem contact met ons op!

Contacteer ons!092/77 89 50