Tel.: 092/77 89 50
Contact
Doe beroep op de helpende hand van een poetshulp in Zelzate via poets- en strijkcentrale Coppens!

Een poetshulp met dienstencheques vindt u in Zelzate via poets- en strijkcentrale Coppens!

Wie een stresserende job heeft, een eigen zaak, kinderen, … verdient af en toe een beetje rust. Het is perfect normaal dat u na een drukke dag geen zin meer hebt om nog ramen te lappen of om de badkamer te schrobben. Kies daarom voor een poetshulp met dienstencheques!

In Zelzate en omstreken kan u hiervoor beroep doen op poets- en strijkcentrale Coppens. Een eenvoudige en goedkope manier om uw strijk of poetswerk uit te besteden. Een poetshulp inroepen kan bij ons elke weekdag van 7u30 tot 18u. Geen zorgen meer aan uw hoofd dus en dat voor een minimale prijs. Wij werken namelijk samen met professionele en zorgvuldig uitgekozen poetshulpen, die u betaalt met dienstencheques. Voor één dienstencheque betaalt u 8,50 euro per uur, maar na fiscale tussenkomst slechts nog 5,95 euro per uur. U hoeft enkel een gebruikersnummer bij Sodexho aan te vragen en uw dienstencheques te bestellen. Meer informatie vindt u op de website van de RVA (www.dienstencheques-rva.be). Of om het nog gemakkelijker te maken: wij bestellen graag uw dienstencheques voor u. Deze service is helemaal gratis!

Ook voor mensen die wat ouder zijn of personen die moeilijk te been zijn, is het werken met één van onze ervaren poets- of strijkhulpen een geweldige oplossing. Wij zoeken steeds een hulp die aansluit bij uw voorkeuren, iemand waarmee het klikt. Ons personeel is steeds erg nauwkeurig en gemotiveerd. Uw woning en uw strijk zullen altijd met de grootste zorg behandeld worden.

Poets- en strijkcentrale Coppens is in regio Zelzate dus uw partner voor het zoeken van een poetshulp met dienstencheques!Ook als u nog een gebruikersnummers of dienstencheques moet aanvragen, kijken wij al eens graag in ons personeelsbestand welke poetshulp wij voor u kunnen inzetten. Zo bent u bij ons zeker van een snelle service!

De voordelen van poets-en strijkcentrale Coppens zetten we graag nog eens op een rij:

  • Eenvoudig en goedkoop met dienstencheques
  • Openingsuren: elke weekdag van 7u30 tot 18u (zaterdag en zondag zijn wij gesloten)
  • Professionele en gemotiveerde huishoudhulpen
  • Meer tijd voor uzelf en voor wat belangrijk is

Twijfel dus niet langer en contacteer ons voor meer informatie over dienstencheques of om een poetshulp vast te leggen!

Contacteer ons!092/77 89 50