Tel.: 092/77 89 50
Contact
Doe beroep op de helpende hand van een professionele poetsvrouw voor uw huishouden!

Uw poetsvrouw met dienstencheques vindt u via poets- en strijkcentrale Coppens in Zelzate! 

Klinkt dit herkenbaar? Na een lange werkdag komt u thuis en de kinderen hebben er weer een puinhoop van gemaakt. Of u moet nog een hoop papierwerk afhandelen, maar de vloer moet ook dringend gedweild worden. Vermoeiend! Neem meer tijd om te genieten of om aandacht te geven aan uw partner of kinderen.

Doe hiervoor beroep op een kuisvrouw met dienstencheques in Zelzate via poets- en strijkcentrale Coppens. Een eenvoudige en goedkope manier om uw poetswerk, maar ook uw strijk uit te besteden. Hulp inroepen kan bij ons elke weekdag van 7u30 tot 18u. Geen zorgen meer aan uw hoofd dus en dat voor een minimale prijs. Wij werken namelijk samen met professionele en zorgvuldig uitgekozen poetshulpen, die u betaalt met dienstencheques. Voor één dienstencheque betaalt u 8,50 euro per uur, maar na fiscale tussenkomst slechts nog 5,95 euro per uur. Meer informatie hierover vindt u op de website van de RVA (www.dienstencheques-rva.be). Ook kan u hier uw dienstencheques alvast bestellen.

Wij zoeken steeds een kuisvrouw die aansluit bij uw voorkeuren, iemand waarmee het klikt. Ons personeel is steeds erg nauwkeurig en gemotiveerd. Uw woning zal altijd met de grootste zorg behandeld worden.  Ook voor een strijkdienst bent u bij ons aan het juiste adres. U kan uw strijk zelf bij ons binnenbrengen of wij komen deze gratis ophalen. Aan u de keuze!

Poets-en strijkcentrale Coppens zorgt voor de kuisvrouw met dienstencheques die u nodig hebt in de regio Zelzate.

De voordelen van poets-en strijkcentrale Coppens zetten we graag nog eens op een rij:

  • Eenvoudig en goedkoop met dienstencheques
  • Openingsuren: elke weekdag van 7u30 tot 18u (zaterdag en zondag zijn wij gesloten)
  • Professionele en gemotiveerde huishoudhulpen
  • Meer tijd voor uzelf en voor wat belangrijk is

Overtuigd? Begin dan meteen met de tijd te maken voor uzelf die u verdient en neem contact met ons op.

Contacteer ons!092/77 89 50