Tel.: 092/77 89 50
Contact
Verlies uw tijd niet aan bergen strijk, maar kies voor strijkhulp met dienstencheques bij poets- en strijkcentrale Coppens in Zelzate

Strijkatelier Coppens in Zelzate draagt zorg voor uw strijk. Snel, eenvoudig en goedkoop met dienstencheques

Het laatste waar u zin in hebt na een stresserende dag is om nog aan een wasmand strijk te beginnen. Doe daarom beroep op strijkatelier Coppens in Zelzate. Zo krijgt u meer tijd voor wat echt belangrijk is in het leven! Bovendien kost uw strijk uitbesteden geen handen vol geld. Wij werken namelijk aan de hand van dienstencheques: voor één dienstencheque betaalt u 8,50 euro per uur, maar na fiscale tussenkomst wordt dit slechts nog 5,95 euro per uur.

Wanneer u nog niet over een gebruikersnummer voor dienstencheques beschikt, dient u deze aan te vragen bij Sodexho. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van de RVA www.dienstencheques-rva.be of nog gemakkelijker: u kan uw dienstencheques ook aanvragen via ons!

Service en kwaliteit zijn topprioriteit bij ons. Geef uw strijk dus uit handen en kom snel langs bij strijkatelier Coppens voor al uw strijk. Ook voor het vinden van een poetshulp met dienstencheques kan u bij ons terecht!

Aarzel niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons!092/77 89 50